Szolgáltatásaink

A legnagyobb kedvenc

Arcfestés

Az arcfestés elengedhetetlen egy olyan rendezvényen, ahol kisgyermekek is vannak a résztvevők között. Egy jó arcfestő varázsol, hiszen a kisgyerekeket egy álomvilágba repíti ahol pillangók, tigrisek vagy éppen pókemberek lehetnek. Természetesen a mintáknak csak a fantázia szab határt. Képzett arcfestőink hosszú évek tapasztalatával hátuk mögött, határtalan kedvességgel készítik a mintákat.

 

"Este közelharcot vívtak a gyerekek...nem akarták lemosni arcukról a szebbnél szebb festéseket."
Természetes alapanyagok
100%
Kedvesség és odafigyelés
100%

Az örök klasszikus

Lufihajtogatás

Ki az a gyerek, aki ne szeretné a lufikat?Bohócaink a műsor után vagy önmagában rendelhető programként  hajtogatott lufiállatkákkal lepi meg a gyerekeket. Ők választhatják ki a színeket és a figurákat is. Lehet kutya, cica, zsiráf, vagy akár kard is, biztosan a piciktől egészen a nagyokig mindenkinek örömet fog okozni.

Az évek óta töretlen sikerű

Csillámtetkó

A csillámtetoválás az elmúlt évek felülmúlhatatlan slágere. Mind a gyerekek, mind a felnőttek körében osztatlan sikert aratnak a színes minták, melyek akár másfél hétig is a bőrön maradnak, így emlékeztetik a résztvevőket a rendezvény élményeire. Lehet pillangó, batman, vagy virág, de akár egyedi céges logo is.

A felnőttek örömére is

Hennafestés

Egy program, amely nem csak a kicsi gyerekeknek ideális, sőt! Az anyukák és a nagylányok kedvence. Az ősi indiai anyaggal készített minták akár kéthárom hétig is díszíthetik a bőrt, így emlékeztetik viselőjét a rendezvény emlékeire.

A hennafestőink a klasszikus inda és virágmintákon túl feliratokatés más motívumokat is elkészítenek és igyekeznek minden egyedi igényt is teljesíteni.

A kis-és nagylányok kedvence

Hajfonás

A kislányok, nagylányok, de még az anyukák egyik kedvenc programja is. Különböző hajgumik, csillámok, és díszek. Hajfonóink a legkülönlegesebb fonásokat készítik a rövid hajakból és a leghosszabbakból is. A székről felállva biztosan minden kislány hercegnőnek érezheti magát.

Vegye fel velünk a kapcsolatot egyedi árajánlatért!

rendezvenygyor.com@gmail.com
+3670/329-60-41